Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH συνδυάζουν τους νέους επιλεκτικούς συλλέκτες BLUE TITANIUM ή τους συλλέκτες κενού που, κυριολεκτικά, έλκουν τον ήλιο, με τον καλύτερο λέβητα, μεγιστοποιώντας την απόδοση και τησ πιο αδύναμης ηλιακής ακτινοβολίας.
Γιατί η ELCO, είναι η μοναδική Ελληνική βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών θερμοσιφώνων τα τελευταία 60 χρόνια στην Ελλάδα και, ταυτόχρονα, η πρώτη που εφάρμοσε και συνεχώς βελτιώνει καινοτομικά την μέθοδο υάλωσης (GLASS) στους θερμοσίφωνες. Χάρη στην απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία της, εφευρίσκει και εφαρμόζει, προς όφελος σας, πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως η νέα σειρά ηλιακών θερμοσιφώνων ELCO SOL-TECH και η σειρά ELCO SOL-TECH VACUUM.
Καθώς ένας ηλιακός θερμοσίφωνας δεν αποτελείται μόνο απο το συλλέκτη, είναι τεράστιας σημασίας και η ποιότητα του λέβητα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και η μακροβιότητα του συνόλου.
Για το λόγο αυτό, ο λέβητας σχεδιάστηκε εξολοκλήρου με ηλεκτρονικό υπολογιστή και η διαδικασία παραγωγής του είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Η άριστη ποιότητα κατασκευής διασφαλίζεται με την χρήση υλικών ειδικών προδιαγραφών, αλλά και με τον ποιοτικό έλεγχο κάθε συσκευής σε τρεις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας. Η υψηλή τεχνογνωσία, οι ποιοτικοί έλεγχοι, η χρήση ειδικών υλικών και η πιστοποίηση της εταιρείας με ISO 9001:2000, εξασφαλίζουν την θεωρητικά απεριόριστη διάρκεια ζωής του λέβητα και την απόλυτα ασφαλή λειτουργία του.
Έτσι οι νέοι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH, κατασκευασμένοι με την σιγουριά, την αξιοπιστία και την πείρα του ονόματος ELCO, θα σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και με... συννεφιά, για πάρα πολλά χρόνια!