Εργαλεία

STANLEY

Ηλεκτρικά εργαλεία σχεδιασμένα για τους απαιτητικούς!

Η Stanley® είναι φημισμένη για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στα ερ-γαλεία χειρός σε ολόκληρο τον κόσμο και τώρα με την νέα σειρά ηλεκτρι-κών εργαλείων FatMax®, σχεδιασμένα για τους απαιτητικούς, προσφέρει την απόλυτη απόδοση και αντοχή.

FF GROUP

Ποιοτικά εργαλεία σε προσιτές τιμές!

Για τον ερασιτέχνη χομπίστα, που αγαπά τα “μαστορέματα”αλλά και τον επαγγελματία, που αναζητά την οικονομικότερη λύση! Η επιτυχημένη εμπορικά σειρά εργαλείων με ευρεία αποδοχή στο καταναλωτικό κοινό, είναι εδώ για να σας κερδίσει!

BENMAN

H Έξυπνη επιλογή των Επαγγελματιών!

Η Απόλυτη επιλογή για όποιους αναζητούν τα πιό ανθεκτικά και αξιόπιστα εργαλεία σε πραγματικά προσιτές τιμές! Προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με υψηλά πρότυπα σε κορυφαία εργοστάσια ανά το κόσμο, καινοτόμα υλικά και σύγχρονο design.

BLACK & DECKER

Πανίσχυρα εργαλεία

Ηλεκτρικά Δράπανα
Επαναφορτιζόμενα Δράπανα
Κατσαβίδια
Τρόχισμα
Τριβεία
Πριόνια
Εργασίες Ξύλου
Βάφη και Διακόσμηση Λέιζερ
Ηλεκτρικά Εργαλεία Χειρός
Πάγκοι Εργασίας
Πολυεργαλεία
Εργαλεία Κήπου: Φροντίδα Γρασιδιού Τακτοποίηση Κήπου Κοπή Ξύλου και πολλά ακόμα…

DEWALT

Εργαλεία με εγγυημένη αντοχή και αξεπέραστο χρόνο λειτουργίας. Για πάνω απο 80 χρόνια, η DEWALT έχει κερδίσει την φήμη ότι σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει δυνατά βιομηχανικά εργαλεία. Το 1923, ο Raymond DEWALT εφεύρε το σταθερό δισκοπρίονο -radial το οποίο παρέμεινε επι δεκαετίες σημείο αναφοράς ποιότητας και αντοχής. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της μακρόχρονης φήμης μας στους επαγγελματίες τεχνίτες: Στιβαρά, ισχυρά, ακριβείας, σκληροτράχηλα και αξιόπιστα. Αυτά έγιναν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ονόματος DEWALT. Η κιτρινόμαυρη διχρωμία αποτελεί εμπορικό σήμα των ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων της DEWALT. DEWALT Σήμερα, η παράδοση αυτή ενσωματώνεται σε μία μεγάλη γκάμα επαγγελματικών φορητών ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων υψηλών επιδόσεων. Η αποδοχή αυτών των προιόντων της DEWALT απο τους επαγγελματίες του είδους σε όλο τον κόσμο, έχει καταστήσει σήμερα την DEWALT το πρώτο όνομα σε πωλήσεις επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων στη Βόρειο Αμερική, και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο όνομα στα επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία, σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια.

ROTHENBERGER

Ποιοτικά εργαλεία με άριστη ποιότητα!

FACOM

H Έξυπνη επιλογή των Επαγγελματιών!

Η Απόλυτη επιλογή για όποιους αναζητούν τα πιό ανθεκτικά και αξιόπιστα εργαλεία σε πραγματικά προσιτές τιμές! Προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με υψηλά πρότυπα σε κορυφαία εργοστάσια ανά το κόσμο, καινοτόμα υλικά και σύγχρονο design.

DEWALT

Η Δυνατή Οικογένεια ήρθε για να Επιβληθεί!

Χωρίς Συμβιβασμούς στην Αντοχή και την Ποιότητα. Η σειρά Προϊόντων Ασφαλείας της HUGO LOCKS είναι ο Πρωταγωνιστής και το Αποδεικνύει.

Κατάλογος hugo locks